Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Nepozornosť motorkára (43) sa skončila bojom o život
Zdielať na

Nepozornosť motorkára (43) sa skončila bojom o život

ZVOLENSKÁ SLATINA / Stačila chvíľa nepozornosti a jazda motocyklistu sa vo Zvolenskej Slatine v okrese Zvolen skončila komplikovanou zlomeninou a pobytom v nemocnici. Vodič si nevšimol, že vozidlo pred ním ide odbočiť a nasledovala zrážka.

Ľudia z domov počuli škrípanie bŕzd, potom sa ozvala ohlušujúca rana. Keď vybehli na ulicu, na úseku niekoľkých metrov našli rozmetané kusy z motorky. Tá po náraze skončila mimo cesty, rovnako ako 43-ročný muž, ktorý sa na nej viezol.

Muž ležiaci na zemi mal veľké bolesti. Záchranári ho previezli do nemocnice. "Po príchode na miesto zdravotníckeho zásahu bola záchranármi poskytnutá bezodkladná zdravotná starostlivosť s následným transportom 43-ročného muža s poranením hlavy a hornej končatiny do nemocnice," informuje hovorca záchranárov Andrej Hirjak.

Mladému vodičovi osobného auta sa nič vážne nestalo. Okolnosti nehody vyšetruje polícia. "Štyridsaťtriročný vodič motocykla nedodržal bezpečnú vzdialenosť za vozidlom, ktoré odbočovalo a narazil do ľavej bočnej strany," uvádza policajná hovorkyňa alkohol Mária Faltániová.  Dychová skúška na alkohol bola u oboch vodičoch negatívna. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy