Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Tragická nehoda na farme. Chlapcovi (2) privrelo krk okno na aute
Zdielať na

Tragická nehoda na farme. Chlapcovi (2) privrelo krk okno na aute

LAFAYETTE / Obrovské nešťastie sa stalo v rodine s dvoma deťmi. Počas obedňajšieho spánku sa synček zobudil skôr ako mal a chcel sa hrať. Žiaľ, zvolil si nevhodnú hračku. Elektrické otváranie okien na dverách v aute. A skončilo sa to smrťou.

Dva a pol ročný Logen bol vždy vnímavý chlapec. 

"Bol veľmi aktívny, miloval traktory a prácu s ockom," spomína matka Lisa Vanderkleedová. 

Podľa rodičov stále niekam liezol a objavoval. Rozkošný blondiačik práve pre svoju vášeň stále niečo skúmať, prišiel o svoj život.

"Snažíme sa prekonať to, ale stále nám ho niečo pripomenie a už plačeme, veľmi to bolí," vysvetľuje otec Drew Vanderkleed. 

K nešťastiu došlo počas obedňajšieho spánku. Vonku bolo horúco a otec potreboval pracovať na farme.

"Rozhodol som sa, že ich uložím v aute pri zapnutej klimatizácii. Bol som stále desať metrov od auta a neustále som sa pozeral," hovorí Drew. 

Logen sa však zobudil a zatiaľ nevedno ako, odpútal sa zo sedačky a dostal sa k oknu. Zrejme sa cez neho chcel dostať von. Tak ho spustil dolu. Lenže zrejme gombík stlačil opäť, pretože okno mu privrelo krk.

"Pozrel som sa na auto a jeho hlava visela z okna," spomína na najhoršie otec malého Logena. 

Sanitka dorazila a previezla chlapčeka do nemocnice. Lekári o jeho život bojovali týždeň, žiaľ, nepodarilo sa ho zachrániť. Rodičia sa upli na modlitby. A sú veľmi vďační za každú, ktorú im a ich chlapčekovi ľudia venovali.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy