Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vysokoškolák (19) neprežil náraz do stromu
Zdielať na

Vysokoškolák (19) neprežil náraz do stromu

CHRASTINCE / K tragickej udalosti došlo v obci v okrese Veľký Krtíš. Náraz do stromu bol taký silný, že prednú pneumatiku vtlačilo takmer na sedadlo vodiča. Policajti na mieste nenašli žiadnu brzdnú dráhu.

K nehode došlo na málo frekventovanej ceste. Auto v strome si všimol okoloidúci vodič a privolal pomoc. Mladík bol v aute najprv zakliesnený. Po príchode hasičov na mieste už bola jednotka rýchlej zdravotnej pomoci. 

Vysokoškolák Nikolas bol už vtedy mimo vozidla a záchranári ho oživovali. Z vraku auta ho podľa informácii TV JOJ vytiahli okoloidúci. O jeho život pomáhali bojovať aj hasiči a leteckí záchranári, ktorých privolali na miesto. Tí sa ale do Banskej Bystrice vrátili bez pacienta. "Po príchode našich záchranárov na miesto nehody bol mladý muž bez pulzu a nedýchal. Priamo na mieste ho oživovali vyše 40 minút. Žiaľ oživiť sa ho už nepodarilo," informovala hovorkyňa záchranárov Jana Galera Matúšová. POranenú mal najmä hlavu.

Nikolas havaroval asi iba kilometer od svojho domu.  Prečo nezvládol prejazd cestou, ktorou zrejme v minulosti prechádzal už mnohokrát, bude predmetom vyšetrovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy