Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
V Dunajci našli pltníci rozbité auto
Zdielať na

V Dunajci našli pltníci rozbité auto

FAČMIECH / Vo štvrtok ráno našli pltníci v Dunajci rozbité auto. Vodič sa na mieste nenachádzal. Stalo sa to v turistickej časti chodníka Pieninského národného parku.

Do tejto časti národného parku je prísne zakázané vojsť autom. Podľa informácií televízie JOJ auto ukradol rodičom 18-ročný mladík. Nemá vodičský preukaz a sám sa priznal, že v noci okolo 2 hodiny zobral mame auto a išiel sa povoziť. Polícia uviedla, že pri dychovej skúške nebol zistený alkohol. Tú ale vykonali až na druhý deň ráno, keď ho našli. Je teda možné v noci alkohol požíval. 

"Osemnásťročný chlapec vošiel na náučný chodník približne o druhej hodine v noci a zrejme sa plne nevenoval riadenie, zišiel dole zrázom a spadol do rieky Dunajec," informuje hovorca prešovskej polície Daniel Džobanik.

Rozbité auto bolo na Dunajci témou a atrakciou číslo jeden. Zvyčajne si turisti na pltiach fotia Pieninský vrch, Tri koruny, vo štvrtok ich fotoaparáty mali iný úlovok. Nevahali riskovať a zblízka nakrúcali aj vtedy, keď nakladali auto na odťahovku

Súvisiace články

Najčítanejšie správy