Polojasno
20°
Bratislava
Ex-policajta, ktorý mal deň pred svadbou zavraždiť snúbenicu, obžalovali
Zdielať na

Ex-policajta, ktorý mal deň pred svadbou zavraždiť snúbenicu, obžalovali

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Prípad ex-policajta, ktorý mal minulý rok zavraždiť snúbenicu deň pred svadbou je na súde. Krajský prokurátor podal na Mareka zo Spišskej Novej Vsi obžalobu. Za vraždu blízkej osoby mu hrozí 25-ročné väzenie až doživotný trest.

Podľa znenia obžaloby mal svoju snúbenicu napadnúť kuchynským nožom a opakovane bodnúť najskôr do hrudníka a neskôr do chrbta. Telo mal zabaliť a pri Levočskej priehrade zapáliť. Obžalovaný to mal všetko urobiť deň pred ich svadbou. "Na Mareka B. bola podaná obžaloba a to pre skutok právne kvalifikovaný, ako obzvlášť závažný zločin vraždy," povedal z košickej prokuratúry Branislav Bujňák. 

"Obžalovanému je kladené za vinu, že po hádke so snúbenicou kuchynským nožom úmyselne usmrtil a teda tento čin spáchal na blízkej osobe," povedal z košickej prokuratúry Branislav Bujňák. Muž je niekoľko mesiacov zadržiavaný vo väzbe. Policajný vyšetrovateľ ukončil vyšetrovanie. Bývalého policajta teraz čaká súdny proces. Ak mu preukážu vinu, hrozí mu trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov, prípadne doživotie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy