Skoro jasno
15°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Mladík dobodal tri malé dievčatá. Jedna z nich bola jeho sestra
Zdielať na

Mladík dobodal tri malé dievčatá. Jedna z nich bola jeho sestra

MARYLAND / Policajti sú tvrdí muži, ale po tom, čo našli v dome v americkom Marylande, mali mnohí z nich problém udržať sa na nohách. V posteli ležali dobodané telá troch malých dievčat. Žiadne z nich nemalo ani 10 rokov. Vrah ich usmrtil v spánku. Ďalší šok prišiel, keď zistili, kto je za tento masaker zodpovedný.

Telá dievčatiek objavila matka jedného z nich v posteli, keď prišla po nočnej domov z práce. Na mieste sa zrútila, políciu privolali príbuzní. „Boli tam tri obete pod desať rokov, evidentne šlo o vraždu," povedala policajná hovorkyňa Jennifer Donelan. V dome spali dve sestry a ich dve sesternice, ktoré boli u nich na návšteve. Jedno zo štyroch detí vrah ušetril. Dvojročného dievčatka sa ani nedotkol. „Ako môže niekto spáchať taký zločin na nevinných deťoch,“ pýtal sa šokovaný sused.

Keď vyšetrovatelia zistili, kto je vrahom, ťažko tomu mohli uveriť. Bol to človek, na ktorého sa pracujúca matka spoliehala a verila mu, že na deti v noci dohliadne. Jej vlastný 25-ročný syn a brat dvoch dievčat. Dobodal svoju šesťročnú sestru a dve sesternice. Najmladšiu, dvojročnú sestričku nechal na pokoji. K vraždám sa priznal. „Obvinili sme ho z vrážd druhého stupňa, zvyšok života môže stráviť za mrežami,“ povedal Anthony Schartner, policajný kapitán. 

Vrah sa po svojom besnení nikam neponáhľal. Ostal pekne v dome, až kým neprišla jeho matka. Prečo to urobil, zatiaľ nie je jasné. Matka len dúfa, že jeho dvojročná sestra celý masaker prespala a nevidela nič na vlastné oči.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy