Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Pri priemyselnom parku našli pozostatky človeka. Zisťujú príčinu smrti, aj pohlavie
Zdielať na

Pri priemyselnom parku našli pozostatky človeka. Zisťujú príčinu smrti, aj pohlavie

HUMENNÉ / Ľudské pozostatky našli podvečer okoloidúci na odľahlom mieste v Humennom. Obhliadajúci lekár nevedel určiť ani to, či ide o muža alebo ženu. Policajti majú pred sebou náročné vyšetrovanie. Zábery vo videu nie sú vhodné pre maloletých divákov.

Policajti zasahovali v blízkosti čističky odpadových vôd vedľa priemyselného parku v Humennom. Malo ísť o telo v značnom štádiu rozkladu. Podľa zistení TV JOJ z prostredia vyšetrovania ľudské pozostatky našli cyklisti, ktorí tadiaľ prechádzali. Oznámili to polícii. Vedľa nebohého bola aj taška. Tú prezreli, no neboli v nej žiadne doklady, ktoré by mohli prezradiť, o koho ide. "Ide o doposiaľ nestotožnenú osobu, nezisteného pohlavia, bez známok života," vyjadril sa hovorca KR PZ Prešov, Daniel Džobanik.

V taške však našli hodinky, hracie karty, čiapku a tiež škatuľku cukríkov. Policajti na zistení totožnosti nájdenej osoby intenzívne pracujú. Pozostatky na mieste prezrel obhliadajúci lekár. V prípade nariadil pitvu.

Prípad sprevádzajú veľmi nejaské okolnosti - telo nájdené na odľahlom mieste a navyše v takom stave, že nebolo možné určiť ani pohlavie. Lekár sa preto nemohol vyjadriť k tomu, či smrť mohla nastať cudzím zavinením. A jasné nie je ani to, kedy k úmrtiu došlo. "Obhliadajúci lekár na mieste konštatoval smrť z neznámych príčin, s dobou úmrtia asi pred troma mesiacmi. V prípade bola nariadená súdno-znalecká pitva," povedal Daniel Džobanik.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy