Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Obyvateľov sídliska zobudil krik o pomoc. Muža dobili bejzbalkou traja útočníci
Zdielať na

Obyvateľov sídliska zobudil krik o pomoc. Muža dobili bejzbalkou traja útočníci

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ / Obyvateľov Alexyho ulice v Liptovskom Mikuláši zobudilo v noci volanie o pomoc. Policajti a záchranári našli na zemi ležať 31-ročného muža. Podľa svedkov ho do krvi dobila skupinka útočníkov.

Incident sa odohral na pokojnej ulici, medzi rodinnými domami. Podľa tunajších obyvateľov bolo krátko pred 23. hodinou, keď ich zobudil silný krik. "Kričal konkrétne len pomoc, ale tie výkriky boli, ako keby ho naozaj zabíjali, až som mal zimomriavky," opísal situáciu štábu TV JOJ svedok. Zúfalý krik zobudil doslova celú ulicu. Ľudia vyšli na balkóny a do okien, aby zistili čo sa deje. Medzičasom volali viacerí na linku 112.

Policajti a záchranári našli na mieste dobitého, zakrvaveného 31-ročného Petra. "Muž mal úraz hlavy a takisto aj úraz dolnej končatiny a záchranári ho po ošetrení transportovali do nemocnice v Liptovskom Mikuláši," povedal Boris Chmel, hovorca OS ZZS. Lekári ho museli operovať, jeho stav je stabilizovaný.

"Najprv som si myslel, že to pes napadol človeka, alebo dakto ho prepadol, lebo tie výkriky boli asi 15 minút, ale tak zúfalo, že to nebolo také obyčajné," opísal situáciu svedok. Podľa svedkov z blízkych domov niet najmenších pochýb, že ho brutálne dobila skupinka útočníkov. Motív ich konania nie je známy.

"Takí traja ľudia išli a zrazu napadli toho, ja ani neviem kto to bol, len som z obloka pozeral, ale to bola chvíľa a oni zmizli potom," povedal svedok. Polícia už na prípade pracuje, preverujú podozrenia z trestného činu ublíženia na zdraví.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy