Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šéf odboru školstva v Bardejove sadol za volant s vyše 2 promile
Zdielať na

Šéf odboru školstva v Bardejove sadol za volant s vyše 2 promile

BARDEJOV / V rukách mužov zákona skončil ďalší opitý vodič. Tentoraz si na šoférovania s alkoholom v krvi trúfol šéf odboru školstva na Mestskom úrade v Bardejove. Po nociach strávených v policajnej cele za to skončil pred súdom.

Štyridsaťštyriročného muža za volantom auta zastavila policajná hliadka na Priemyselnej ulici v Bardejove. Po výsledku dychovej skúšky skončil v policajnej cele. K incidentu došlo v nedeľu asi hodinu po polnoci.

Muž za volantom auta nafúkal podľa polície pri prvej dychovej skúške viac ako dve promile. Bol obvinený z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a po nociach strávených v policajnej cele skončil pred súdom. Dostal 500 eurovú pokutu, 5-mesačnú podmienku a 2-ročný zákaz šoférovať.

Primátor mesta ako jeho nadriadený o jeho osude, ako vedúceho odboru školstva, rozhodne po osobnom rozhovore a v medziach zákona. "Je predčasné o tom rozprávať, štyri dni som ho nevidel," povedal Boris Hanuščák, primátor Bardejova.

Trestný rozkaz je od utorku právoplatný. Obvinený úradník odišiel po verdikte zo súdu bez slova. V práci aktuálne čerpá dovolenku. Primátor ho považuje za kvalitného pracovníka.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy