Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Tragická udalosť na Kysuciach. Muža privalil traktor
Zdielať na

Tragická udalosť na Kysuciach. Muža privalil traktor

ČADCA / Polícia Slovenskej republiky informovala o tragickej nehode, ku ktorej došlo v sobotu ráno v obci Podvysoká. Pod traktorom bolo zakliesnené telo muža. Po vyslobodení zistili, že už mu nevedia pomôcť.

Polícia obdržala oznámenie o prevrátenom traktore v sobotu pred pol ôsmou ráno. Po príchode na miesto zistili, že pod strojom je zakliesnený 61-ročný Jozef. Ten mal podľa informácii TV JOJ pomáhať kamarátom zvážať drevo z lesa. Traktor sa pod tlakom plne naloženej vlečky počas jazdy z kopca prevrátil. 

Váha traktoru bola príliš veľká a kamaráti ho nevedeli spod neho vytiahnuť. Na miesto dorazili hasiči z Turzovky a Čadce súbežne so záchranármi. "Išlo o náročný zásah, použili sme aj vzduchové vankúše, aby sme nadľahčili traktor z postihnutej osoby," informuje veliteľ zásahu Peter Kavalek.

 "Po jeho vyslobodení obhliadajúci lekár, žiaľ, konštatoval smrť a predbežne vylúčil cudzie zavinenie," informuje hovorca polície Radko Moravčík. Presná príčina smrti ale bude jasná až po súdom nariadenej pitve. Ďalšie okolnosti udalosti sú predmetom prebiehajúceho preverovania vo veci podozrenia z prečinu usmrtenia.

Viac informácii prinesie reportérka TV JOJ Andrea Miková v KRIMI o 19:00.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy