Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Muž ukradol bicykel priamo pred kamerou. Polícia prosí o pomoc pri pátraní
Zdielať na

Muž ukradol bicykel priamo pred kamerou. Polícia prosí o pomoc pri pátraní

BRATISLAVA / Polícia zverejnila kamerový záznam spred Športovej haly Mladosť v Bratislave. Muž po chvíli premýšľania v priebehu pár sekúnd ukradne bicykel a odíde na ňom. Polícia prosí občanov o pomoc pri pátraní.

Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave III vyšetrujú okolnosti prečinu krádeže, ku ktorej došlo v priebehu mesiaca jún 2017 v blízkosti športovej haly na Trnavskej ceste. V tejto súvislosti pátrajú po totožnosti osoby, ktorá by vedela napomôcť k náležitému objasneniu veci.

Doposiaľ neznámy páchateľ v čase medzi 18:00 – 19:30 dňa 16.06.2017 poškodil zámok, ktorým bol k stojanu riadne pripevnený horský bicykel. Následne s horským bicyklom z miesta odišiel, čím spôsobil krádežou celkovú škodu vo výške 1 500 eur.

Akékoľvek informácie k totožnosti muža, ktorého vidno na záberoch z priemyselnej kamery, ktorej záznam zverejnila Polícia SR na sociálnej sieti, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, na čísle 09610 33 334, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy