Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Polícia pátra po 69-ročnom Jánovi z Čiech
Zdielať na

Polícia pátra po 69-ročnom Jánovi z Čiech

TRNAVA / Pri rieke Váh stanoval muž aj s blízkymi, keď sa zrazu rozhodol vrátiť späť do Ostravy. Vybral sa po vlastných, odvtedy o ňom nikto nepočul. Desiatky policajtov, hasičov a záchranárov boli zapojení do pátracej akcie.

V obci Banka (okres Piešťany) stanoval pri rieke Váh 69-ročný Čech aj so svojimi blízkymi. V utorok okolo deviatej ráno ale z miesta odišiel. Podla informácií televízie JOJ sa mal s príbuznými pohádať a krátko na to kempujúcu skupinu opustil. Uviedol iba, že ide domov do Ostravy, pričom sa pešo vybral popri rieke smerom na Piešťany. Odvtedy sa nikomu neozval. 

"Polícia v súčasnosti po nezvestnom mužovi pátra aj za pomoci vrtuľníka Ministerstva vnútra, pričom do pátracej akcie je zapojený zvýšený počet policajtov a záchranárov," píše v tlačovej správe hovorkyňa polície Martina Kredatusová. Jeden zo svedkov uviedol, že v noci videl z auta muža s hustou bradou, ako stoji na okraji mosta v Piešťanoch. "Pomocou motorových člnov bola prehľadaná vodná hladina v dĺžke asi osem kilometrov, osoba sa nenašla," informuje veliteľ zásahu Martin Piškula. Polícia preto žiada občanov, ktorí nezvestného muža niekde videli, aby to oznámili na  číslo 158.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy