Zatiahnuté
14°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Matka s dvojičkami zomreli pri tragickej nehode. Otec a syn sa bezmocne prizerali
Zdielať na

Matka s dvojičkami zomreli pri tragickej nehode. Otec a syn sa bezmocne prizerali

NORTH DEVON / Mala to byť rodinná dovolenka. Muž so 14-ročným synom išli v prvom aute, za nimi šoférovala jeho manželka s 12-ročnými dvojičkami. V zlomku sekundy sa ale všetko zmenilo, keď sa auto s matkou zrazilo s kamiónom. Celú tragédiu bezmocne sledovali z auta otec so synom.

Britská polícia informuje o mimoriadne tragickej udalosti. V pondelok ráno krátko pred pol deviatou miestneho času vyrazili tri pohotovostné jednotky a vrtuľník na miesto vážnej dopravnej nehody na Aller Cross v oblasti North Devon. 

Päťčlenná rodina sa vybrala na výlet v dvoch autách. V prvom sedel muž, ktorý bol nevlastným otcom všetkých detí. Spoločnosť mu robil 14-ročný nevlastný syn. Za nimi išla jeho 43-ročná manželka s dvojičkami, chlapcom a dievčaťom. Zatiaľ z nezistených príčin sa osobné auto s matkou a dvomi deťmi zrazilo s kamiónom obchodného reťazca M&S. "Zdá sa, že auto, ktoré smerovalo k Barnstaple, z neznámych príčin prekročilo strednú bielu čiaru a narazilo na blížiace sa kamiónu," informoval policajný inšpektor Richard McLellan.

 Žena bola na mieste mŕtva. Dievčatko zomrelo, ako ju priviezli do nemocnice v North District. "Jeho 12-ročného syna previezol záchranársky vrtuľník do nemocnice, ale krátko po príchode zomrel,"  dodáva McLellan. Peklo prežíval otec so synom, ktorí boli svedkom celej nehody. Nemohli ale už nijako pomôcť, uvádza denník Daily Mirror.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy