Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Znásilnené dievča po útoku prosilo o pomoc. Miesto toho ju zneužili druhýkrát
Zdielať na

Znásilnené dievča po útoku prosilo o pomoc. Miesto toho ju zneužili druhýkrát

Archívna reportáž

BIRMINGHAM / Pätnásťročné dievča si prešlo peklom. V utorok sa stalo obeťou hneď dvojitého znásilnenia. K prvému došlo, keď ju cudzí muž na stanici blízko štadióne Aston Villy zatiahol na opustené miesto a držal ju tam niekoľko hodín. Druhý útok bol o to viac otrasnejší, že mladá žena zúfalo prosila o pomoc po tom, čo sa jej podarilo útočníkovi uniknúť. Nevedela však, že si všetkým prejde ešte raz.

K incidentu došlo v utorok v skorých ranných hodinách na vlakovej stanici Witton Station. Vo chvíli, keď sa 15-ročnej Britke konečne podarilo uniknúť, zazrela pri železničnej stanici auto, v ktorom sedel muž. Myslela si, že jej pomôže dostať sa do bezpečia a poprosila ho o pomoc. Vodič jej navrhol, že ju odvezie na pohotovosť. K jej hrôze ju však muž miesto pomoci takisto zneužil. 

Obaja útočníci boli Aziati. Jeden bol vysoký, chudý dvadsiatnik, zatiaľ čo vodič bol dobre stavaný. Polícia pátra po oboch mužoch a hľadá svedkov, uvádza denník Daily Telegraph. Mladé dievča je teraz v rukách odborníkov, ktorí sú trénovaní na takéto situácie, napriek tomu bude musieť bojovať so svojimi démonmi sama. Pozrite si reportáž o podobnom prípade.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy