Jasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Tĺčikom na mäso udieral muža do hlavy. Okradol ho o 800 eur
Zdielať na

Tĺčikom na mäso udieral muža do hlavy. Okradol ho o 800 eur

LEVICE / V Tekovských Lužanoch napadol zatiaľ neznámy útočník 67-ročného majiteľa obchodu so stavebninami, ktorého minimálne 20-krát udrel do hlavy kovovým tĺčikom na mäso. Útočník sa staršiemu mužovi vyhrážal, že ak mu nedá peniaze, tak ho zabije.

Neznámy páchateľ použil v Tekovských Lužanoch približne 25 centimetrový kovový tĺčik na mäso, aby od 67-ročného muža získal peniaze. Spočiatku sa tváril ako bežný zákazník. Potom sa na muža, majiteľa obchodu, vrhol zozadu. 

Tĺčikom udieral muža do oblasti hlavy približne 20-krát. Ani po tom ako jeho obeť padla na zem neprestal útočník útočiť a vyhrážal sa mu, že ho zabije. Keď bol muž na zemi, útočník využil situáciu a vytiahol mu z vrecka nohavíc peňaženku. Nakoniec vznikla majiteľovi škoda asi 800 eur a ušiel. 

Pán Zoltán, majiteľ obchodu, má mnohopočetné poranenia hlavy. O tom, čo sa mu stalo, nedokázal hovoriť, povedal však, že je rád, že prežil.

Útočník bol vo veku od 18 do 25 rokov, štíhlej až strednej postavy a vysoký bol asi 170 cm. Polícia na svojej facebookovej stránke zverejnila identikit páchateľa a prosí o pomoc. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy