Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Na trhu ju okradli už druhýkrát. Peniaze mala na urnu pre zosnulého manžela
Zdielať na

Na trhu ju okradli už druhýkrát. Peniaze mala na urnu pre zosnulého manžela

ŽILINA / Pani Vlastu zo Žiliny už dvakrát okradli zlodeji takmer na tom istom mieste. Prvýkrát jej niekto zobral peniaze priamo na trhovisku, kde predávala ovocie a zeleninu. Teraz jej niekto vzal ešte vyššiu sumu z auta, ktoré mala zaparkované pri trhu.

Pre televíziu JOJ okradnutá Vlasta priznala, že vôbec neprechádza dobrým obdobím. Manžel jej náhle zomrel. Po pohrebe sa chystala, že vyplatí urnový hrob, ktorý pre neho vybrala na cintoríne. Preto mala v aute vyššiu sumu peňazí. Keď zo zadu auta vykladala ovocie a zeleninu, ktorú predáva na trhu, zlodej využil príležitosť otvoreného auta. 

"Doposiaľ neznámy páchateľ odcudzil zo sedadla spolujazdca z odparkovaného a odomknutého vozidla voľne položenú kabelu, v ktorej bola peňaženka v hodnote tisíc eur, doklady a ďalšie osobné veci," informuje hovorkyňa žilinskej polície Jana Balogová. Teraz jej peniaze chýbajú a navyše ostala sama na výchovu synovca, ktorého si ešte s manželom vzali k sebe. "On bol vlastne sirotka a my sme si ho zobrali na výchovu, aby neostal sám. Mamina mala rakovinu a otec autonehodu," hovorí ustarostená Vlasta.

Pani Vlaste sa to nestalo prvýkrát. Už pred dvomi rokmi jej niekto v nestráženej chvíli zobral 300 eur. Polícii sa doteraz nepodarilo vypátrať zlodeja prvej krádeže. Pani Vlasta verí, že v druhom prípade to dopadne inak. Zlodejovi po dolapení hrozia až dva roky za mrežami.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy