Oblačno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Z okna na 4. poschodí vypadlo malé dieťa
Zdielať na

Z okna na 4. poschodí vypadlo malé dieťa

BRATISLAVA / Z okna na štvrtom poschodí ubytovne Tarif na Starej Vajnorskej ulici vypadlo dieťa. Na miesto prišla sanitka a záchranári ho na mieste oživovali. Matku s dieťaťom následne previezli do nemocnice.

Dieťa vypadlo z okna ma štvrtom poschodí ubytovne na ulici Stará Vajnorská v čase okolo obeda. Jednoročný chlapček dopadol do trávy pod oknami. Na mieste bola v krátkom čase posádka záchranky. Dieťa bolo pri vedomí. "Záchranná zdravotná služba po príchode na miesto stabilizovala vitálne funkcie jednoročného chlapca a previezla ho do Detskej fakultnej nemocnice na Kramároch," povedal Jozef Minár, hovorca Operačného strediska ZZS.

​Dieťa je v starostlivosti lekárov, nemocnica o jeho stave neinformovala. Okolnosti za akých sa ročné dieťa dostalo na okno a prečo vypadlo vyšetruje polícia. Podľa vedenia ubytovne sa u nich nikdy nič podobné nestalo. Celá udalosť ich mrzí. Nikto z ubytovaných hostí ani personálu nič nevidel. S dieťaťom boli v izbe jeho príbuzní. "Boli tam členovia rodiny. Bola tam jeho matka, jej dcéra a ďalšie maloleté deti," povedal Viktor Kopecký, zástupca riaditeľa ubytovacieho zariadenia. Rodina s deťmi býva v  ubytovni už približne jeden rok.

maps.google

Súvisiace články

Najčítanejšie správy