Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vodič po nehode ostal zakliesnený pod sedadlom
Zdielať na

Vodič po nehode ostal zakliesnený pod sedadlom

ŽIPOV / Pri obci Žipov neďaleko Prešova došlo podvečer k vážnej dopravnej nehode. Osobné auto sa čelne zrazilo s dodávkou. Jeden z vodičov bol po nehode zakliesnený v aute a vyslobodiť ho museli hasiči. Ich akciu sledovala reportérka TV JOJ Daniela Jureková.

K čelnej zrážke došlo v utorok podvečer na mokrej ceste. V osobnom aute sedeli dvaja ľudia, muž a žena. Vodič osobného auta v miernej zákrute prešiel do protismeru. Skrížil cestu oproti idúcej dodávke. V nej sedeli traja ľudia.  "Vodič osobného auta zo zatiaľ neznámych príčin prešiel do protismernej časti vozovky, kde sa zrazil s oproti idúcim nákladným autom," informuje hovorca polície Daniel Džobanik. 

Vodič osobného auta bol zakliesnený na prednom sedadle. Hasiči ho museli vystrihnúť z auta a záchranári ho previezli do nemocnice v Prešove. Vzhľadom na jeho zdravotný stav sa ani nemohol podrobiť dychovej skúške. Miesto toho mu odobrali krv na vylúčenie prítomnosti alkoholu. Podľa informácií z prešovskej nemocnice hospitalizovaný muž je stabilizovaný a mimo ohrozenia života. Jeho manželka utrpela iba ľahšie zranenia a jej stav si nevyžadoval hospitalizáciu. Po ošetrení ju prepustili domov. U vodiča dodávky bol alkohol vylúčený hneď po nehode. Presnú príčinu vyšetrujú dopravní policajti.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy