Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pri čelnej zrážke sa zranili piati ľudia, medzi nimi aj dve malé deti
Zdielať na

Pri čelnej zrážke sa zranili piati ľudia, medzi nimi aj dve malé deti

HANISKA / Dve autá sa čelne zrazili na mokrej ceste do Hanisky pri Košiciach. V jednom z nich sedela rodina s dvomi malými deťmi. Práve ich auto sa po zrážke prevrátilo na strechu. Z vozidla sa dokonca začalo dymiť, vodičku, jej dve deti a ich babku dostali do bezpečia okoloidúci vodiči. Pomáhali i zranenému vodičovi felície.

Všetkých päť zranených po čelnej zrážke previezli do nemocnice. Škodovka išla podľa svedkov za kamiónom. Vodič dostal pravdepodobne šmyk na mokrej ceste a vyšiel do protismeru. Tu sa čelne zrazil s Oplom. "Motorové vozidlo Opel Astra skončilo až na streche, boli tam žena s dvoma deťmi," povedal Erik Mižák z odťahovej služby. Tridsaťdvaročnú ženu, jej 3- a 7-ročné deti i jej matku vyslobodili z auta okoloidúci vodiči.

Z auta sa začalo po nehode dymiť, potenciálny požiar hasili okoloidúci vodiči. V priekope skončila po zrážke aj Felicia. Vodičovi poskytli prvú pomoc hasiči na mieste a čakali na príchod záchranárov. Muž si zranil hlavu a hrudník. Vodičku Opla previezli do nemocnice so zlomeným ramenom, jej matka sa sťažovala na bolesti hrudníka, brucha a nôh. "Vzadu sediaci 7-ročný syn sa sťažoval na bolesti hrudníka a krčnej chrbtice a 3-ročný syn sediaci v destskej sedačke opisoval bolesti krčnej chrbtice," povedal Igor Krupa, hovorca košickej záchranky.

Presné príčiny nehody i mieru zavinenia vyšetrujú policajti. Všetkých zranených pasažierov z oboch áut hospitalizovali v nemocnici.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy