Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Muž kradol v značkovom obchode. Polícia prosí o pomoc pri pátraní
Zdielať na

Muž kradol v značkovom obchode. Polícia prosí o pomoc pri pátraní

BANSKÁ BYSTRICA / Banskobystrickí policajti prosia o pomoc. Pátrajú po totožnosti muža, ktorý si zo značkového obchodu bez zaplatenia odniesol niekoľko drahších tričiek a polokošiel. Ak by se ho na záberoch spoznali, vaše informácie pomôžu na policajnom čísle 158.

Približne štyridsiatnik si zrejme vôbec neuvedomoval, že každý jeho pohyb po obchode zaznamenávajú kamery. Prišiel ako bežný zákazník, oblečené mal tmavé nohavice po kolená a tmavé tričko, na očiach mal stále slnečné okuliare. Muž zavalitejšej postavy si do obchodu so sebou priniesol veľkú papierovú tašku. Nie je vylúčené ani to, že tam mal komplicov, ktorí sa tiež tvárili ako zákazníci.

 V jednom momente sa zohol pod pult oblečením a v jeho veľkej papierovej taške skončilo niekoľko značkových tričiek a polokošieľ. Neprekážalo mu ani to, že okolo neho chodili ďalší zákazníci. Tašku mal zrejme špeciálne upravenú tak, aby zabezpečovacie zariadenia na tričkách krádež nehlásili. Keď naplnil tašku, spokojne odišiel. V obchode o krádeži hovoriť nechceli. Vznikla im škoda za 600 eur.

Banskobystrická polícia pátra po jeho totožnosti, prípad vyšetrujú ako krádež. O pomoc pri pátraní prosia aj verejnosť, ktorá môže nahlásiť informácie na linke 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy