Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Muž predviedol policajtom kaskadérsky kúsok a ušiel
Zdielať na

Muž predviedol policajtom kaskadérsky kúsok a ušiel

LÚČENEC / Neuveriteľný prípad zaskočil aj samotných policajtov. Prenasledovali podozrivého vodiča a už keď ho takmer mali, vodič z auta za jazdy vyskočil tesne pred tým, ako vozidlo narazilo do obchodného centra. Vodičovi kúsok vyšiel, policajtom unikol.

Vodič mal krátko pred incidentom vojsť do zákazu, čo si všimli policajti a preto sa za ním otočili a chceli ho zastaviť. Svedkovia počuli iba policajné majáky, podozrivý vodič sa totiž nechcel vzdať. Auto zastavilo až náraz do obchodného centra, no vodič už v ňom nesedel. 

Muž si bol zrejme vedomý toho, že policajtom by neušiel, otvoril preto dvere a vyskočil ešte z idúceho auta. Prázdne vozidlo potom zišlo mimo cesty narazilo do budovy. Bolo iba šťastím, že tadiaľ nikto neprechádzal. Mladý muž začal unikať. Prebehol okolo policajného auta, hliadka sa pustila za ním. Chytiť sa im ho zatiaľ nepodarilo. Jeden zo svedkov si všimol, že mal na rukách rukavice, aj napriek vysokým teplotám. Policajti zaistili viacero dôkazov, ako aj samotné auto.

Vedia ale o koho ide. Július totiž nie je držiteľom vodičského oprávnenia. "Už dvakrát mu bol udelený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá,"  informuje hovorkyňa policajného zboru Petra Kováčiková.    

Súvisiace články

Najčítanejšie správy