Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Sanitka viezla pacienta do nemocnice. Pri predbiehaní vrazila do auta
Zdielať na

Sanitka viezla pacienta do nemocnice. Pri predbiehaní vrazila do auta

FULIANKA / Pri obci Fulianka neďaleko Prešova sa v noci z nedele na pondelok zrazila sanitka s osobným autom. Sedeli v ňom traja mladí ľudia. Na pomoc im pribehli záchranári, s ktorými sa zrazili.

V sanitke bola štvorčlenná posádka. Traja ľudia boli v osobnom aute. Dvaja z nich skončili po zrážke v nemocnici. Boli to mladí ľudia v osobnom aute. Na pomoc im ako prví pribehli záchranári z havarovanej sanitky. Tí viezli pacienta na vyšetrenie do Bardejova, keď sa na križovatke zrazili s osobným autom. Za jeho volantom sedela mladá žena. "Vodička osobného auta odbočovala vľavo na obec Fulianka, pričom v tom čase už bola predchádzaná vozidlom rýchlej zdravotníckej pomoci," Daniel Džobanik, hovorca KR PZ Prešov.

"V sanitke boli dvaja záchranári a lekár, ktorí prevážali pacienta do bardejovskej nemocnice," vyjadrila sa Jana Galera Matúšová, hovorkyňa záchrannej skupiny FALCK. Pacientovi, ktorého prevážali, ani posádke záchranárov sa nič nestalo. Presná príčina dopravnej nehody ako aj miera zavinenia jednotlivých účastníkov je predmetom vyšetrovania. Dychová skúška bola u oboch vodičov negatívna.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy