Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zviedol dievča (16), neskôr zapojil aj jeho sestru (14)
Zdielať na

Zviedol dievča (16), neskôr zapojil aj jeho sestru (14)

MIAMI / Polícia v Miami rieši prípad, z ktorého sa dvíha žalúdok. Mladá Španielka s manželom mali sexuálne zneužívať jej 14-ročnú sestru. Tá prišla do Ameriky na výmenný jazykový pobyt. Jeden zo zvrátenej dvojice je však už mŕtvy. Muž spáchal samovraždu krátko po prepustení na kauciu. Advokát obvinenej teraz tvrdí, že manžel ju zmanipuloval.

Zvrátený príbeh sa začal ešte predtým ako pricestovalo 14-ročné dievča do Miami. Najskôr prišla k Daleovi Learymu a jeho vtedajšej žene na výmenný pobyt vtedy 16-ročná Španielka Marta. Medzi ňou a domácim to však zaiskrilo. Leary sa so svojou ženou rozviedol a Martu si zobral pár dní po dovŕšení 18 rokov. Zvláštne bolo to, že exmanželka s nimi v dome stále bývala.

O dva roky neskôr prišla za Martou jej 14-ročná sestra. A v dome sa pre ňu začalo peklo. Dvojica ju nútila, aby im asistovala pri posteľových scénach a pornografických fotkách. Dievča ich však udalo a oboch manželov zatkli. Martin advokát však tvrdí, že ona sama je v celom prípade obeťou. „Nemala ani 16, keď sem prišla. Bola sama v krajine, kde nikoho nepoznala. Nevedela dokonca ani jazyk a nemala priateľov. Dale ju zmanipuloval. Z dôkazov, ktoré sa chystám predložiť, bude zrejmé, že v skutočnosti bola jeho obeťou,“ hovorí obhajca Marty, Javier Viera.

Learyho však už nevypočujú. Začiatkom mesiaca ho pustili na kauciu. O pár dní ho našli mŕtveho v naštartovanom aute v jeho garáži. Vedľa neho sedela práve jeho prvá manželka. Tá pokus o dvojitú samovraždu nakoniec prežila. Vyšetrovatelia chcú teraz zistiť, či nemala so sexuálnym zneužívaním 14-ročnej tiež niečo spoločné.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy