Skoro jasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Matka zabila svoje deti a partnera. Pred súdom sa usmievala a klaňala
Zdielať na

Matka zabila svoje deti a partnera. Pred súdom sa usmievala a klaňala

GWINNETT COUNTRY / V meste, v štáte Georgia, našli v rodinnom dome päť dobodaných obetí. Polícia ihneď zatkla matku a prvý súd sa konal už na druhý deň. Sudcu zaskočila svojim nečakaným správaním. Jedno z jej detí útok prežilo, ale je v kritickom stave. V dome tiež našli jednu mužskú obeť.

Polícia obdržala hovor okolo piatej hodiny ráno od 33-ročnej Isabel Martinez. V dome, 30 míľ od Atlanty, našli štyri deti, ktoré mali menej ako 10 rokov, s reznými ranami a jedného muža, ktorý bol tridsiatnik. Polícia s určitosťou nevie, či bol otcom detí, ale predpokladajú, že žili spolu ako rodina. Jedno z detí útok prežilo, ale jeho stav je kritický. "Ide o strašný čin, nie iba kvôli samotným obetiam, ale aj kvôli ich ďalšej rodine, susedom a celej komunite. Nikto nedokáže pochopiť, čo môže človeka primäť k zabitiu svojich nevinných detí a manžela," uviedol hovorca miestnej polície. 

Svedok potvrdil, že videl ako polícia hneď vzala matku Isabel Martinez do väzby."V tomto momente veríme, že máme všetkých zainteresovaných v prípade," potvrdila kapitánka Michele Pihera a ubezpečila tým obyvateľov mesta, že páchateľ nebehá po slobode. 

Prvotné stopy ukazujú na to, že bodné zranenia sú po noži, ale polícia prípad naďalej dôkladne vyšetruje. Zatiaľ nie je známy ani presný motív hromadnej vraždy, uvádza portál CNN.

Už na druhý deň Martinez čakal prvý súd v Atlante v americkom štáte Georgia. Tam všetkých svojím správaním šokovala. Pred sudcom sa usmievala, ukazovala palec hore, smerom na kameru robila gestá, ktoré pripomínali objatie, spínala ruky ako pri modlitbe alebo meditácii a klaňala sa. V piatok na súde žena odmietla pridelenie právneho zástupcu. "Mojím obhajcom sú ľudia, za ktorých budem bojovať," povedala prekvapenému sudcovi. "Reprezentujem ľudí, ktorí ťažko pracujú a trpia," pokračovala.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy