Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Syn sa s nožom v ruke matke (76) vyhrážal, že ju zabije
Zdielať na

Syn sa s nožom v ruke matke (76) vyhrážal, že ju zabije

POPRAD / Ťažké chvíle prežila 76-ročná žena v byte na sídlisku Juh v Poprade. Jej syn, 52-ročný Stanislav, na ňu útočil nožom a okrem vulgarizmov kričal, že ju zabije. Dôchydkyni sa podarilo ujsť a útočník odišiel. Policajti ho však našli.

Muž kráčal po chodníku, keď pri ňom zrazu zastavilo policajné auto. Muži zákona ho hľadali pre útoky a vyhrážky voči vlastnej, 76-ročnej, matke. "Muž vzal z pracovnej dosky kuchanskej linky nôž, s ktorým prišiel do tesnej blízkosti svojej mamy a začal na ňu kričať, že ju prepichne, zabije a potom zabije aj sám seba," opísal situáciu hovoroca KR PZ Prešov, Daniel Džobanik. Matka 52-ročného muža sa bála o svoj život. Podľa informácií TV JOJ ušla k susede, ktorá následne zavolala políciu. Útočník medzitým z domu odišiel. 

Čo bolo príčinou synovho nenávistného správania k vlastnej matke, jasné nie je. Muž skončil v cele policajného zaistenia. Obvinili ho z prečinu nebezpečného vyhrážania. Agresívny muž sa pritom len v januári vrátil z väzenia, odsúdený bol za podobné konanie. Za mrežami ostane aj teraz, sudca popradského okresného súdu rozhodol o jeho väzobnom stíhaní. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy