Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Nechali kamarátovi postrážiť ročné dieťa. Zneužil ho
Zdielať na

Nechali kamarátovi postrážiť ročné dieťa. Zneužil ho

Archívna reportáž

CLAY COUNTY / Rodičia nechali v dobrej viere postrážiť kamarátovi na hodinku, kým si išli nakúpiť, svoju ročnú dcérku. Zabudli však niečo doma a ani nie po 10 minútach sa vrátili. To, čo uvidela matka dievčaťa, jej vyrazilo dych. Otec bol odhodlaný kamaráta dobiť, zasiahnuť museli až susedia.

Jayson Newlun, 26-ročný muž z Missouri v USA, sa ponúkol kamarátom, že im postráži dieťa, aby si mohli ísť nakúpiť, píše portál KMBC. Matka dievčaťa si však na polceste uvedomila, že si nevzala nákupný zoznam, a tak sa vrátili. Keď vošla do domu, Jayson už nesedel na gauči a dvere na izbe jej ročnej déry boli pootvorené. Nahliadla do izby a nemohla uveriť vlastným očiam. Muž sa dotýkal genitálií dievčaťa a a zároveň aj svojich. Navyše si tento čin aj fotil na mobil. 

Žena okamžite bežala pre svojho muža a ten sa rozzúrený vrhol na svojho, rozhodne už bývalého, kamaráta. Opakovane ho udieral zásuvkou z komody. Ak by nezasiahol sused, Newlun by zrejme dopadol veľmi zle. Žena policajtom povedala, že kým čakali na ich príchod, opýtala sa ho, prečo to urobil. Povedal jej, že nevie. Na čo mu povedala: "Dúfam, že si to odskáčeš". Jeho odpoveď znela: "Aj ja".

Newluna previezli do miestneho detenčného centra a jeho kauciu stanovili na 250.000 dolárov.

Pozrite si archívnu reportáž o inom prípade pedofílie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy