Jasno
13°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Pri tragickej nehode vyhasol život mladého človeka
Zdielať na

Pri tragickej nehode vyhasol život mladého človeka

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU / Na našich cestách vyhasol ďalší mladý život. Medzi Svinnou a Bánovcami nad Bebravou sa v utorok podvečer stala vážna dopravná nehoda, pri ktorej sa zrazili až štyri osobné vozidlá. Na mieste boli tri zranené osoby a žiaľ aj jeden mŕtvy človek. Iba 24 ročný mladík skonal priamo na mieste vodiča.

Hrozivé následky hromadnej zrážky štyroch vozidiel, ku ktorej došlo za obcou Svinná v smere do Bánoviec nad Bebravou. Všetko sa to začalo chybným manévrom mladíka za volantom Peugeotu. Žiaľ, zaplatil za to vlastným životom.

"Dvadsaťštyriročný vodič jazdiaci na vozidle značky Peugeot 206 po prejdení ľavotočivej zákruty sa plne nevenoval riadeniu, prešiel autom na pravú krajnicu, následne strhol riadenie doľava, kde sa v protismere zrazil s vozidlom značky Škoda," ozrejmil príčinu nehody hovorca polície v Trenčíne, Pavol Kudlička. 

Už neovládateľný Peugeot sa následne zrazil aj s tmavým Oplom a malé auto s dvojčlennou posádkou vyletelo do vzduchu. Nasledovali nárazy do zvodidiel na oboch stranách cesty a ešte jedna zrážka s bielou Toyotou. 

"Na mieste sa nachádzalo šesť účastníkov dopravnej nehody, dve osoby boli ľahko zranené, jedna osoba ťažko zranená a jedna osoba mala zranenie, ktoré nebolo zlúčiteľné so životom," vysvetlil veliteľ zásahu, Ján Šutiak. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy