Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Divoká rodinná hádka, lietali aj nože
Zdielať na

Divoká rodinná hádka, lietali aj nože

ULIČ / V meste v okrese Snina sa odohrala rodinná dráma a nie hocijaká. Bolo to naozaj divoké. Muž sa najprv vyhrážal utopením dvojročného dievčatka, potom po jeho matke hodil nôž. Polícia už z nebezpečného vyhrážania obvinila 33-ročného muža.

"Miloš vulgárne nadávala maloletému dievčatku i jej matke, ktorá sa snažila dcéru si brániť. Neskôr po tejto žene hodil nôž, ktorý ju našťastie nezasiahol," tak znie vyjadrenie policajnej hovorkyne Jany Migaľovej. Príbuzní ale tvrdia opak. Jedna strana sa dušuje, že obvinený žiaden nôž nehádzal, ďalšia, že išlo len o bežnú rodinnú hádku. "To sú emócie, ona je tehotná, to sú emócie, tam sa nič nestalo vážne. Lebo keby sa dačo vážne stalo, tak to riešime," vysvetľuje príbuzný Miloša. 

Milošov otec povedal, že mu pred tromi mesiacmi zomrela manželka. Mamina smrť vraj Miloša veľmi zasiahla. "On má taký žiaľ, viete. Inak neskáče do bitky, on je kľuďas," prezradil otec obvineného. Polícia zatiaľ Miloša obvinila z prečinu nebezpečného vyhrážania. V prípade, že sa mu vina preukáže, hrozia mu až tri roky za mrežami. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy