Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Američanka zastrelila svojho priateľa pre sledovanosť na internete
Zdielať na

Američanka zastrelila svojho priateľa pre sledovanosť na internete

MINNEAPOLIS / Mladá Američanka čelí obvineniu zo zabitia svojho partnera, keď ho pred celou rodinou a susedmi z blízka strelila do hrude. Pár si na sociálnych sieťach budoval sledovanosť a týmto šialeným kúskom chceli prelomiť čísla. S takýmto koncom nepočítali. Mysleli si, že guľku zastaví kniha na jeho hrudi. Spolu dokonca čakajú už druhé dieťa.

"Hovoril mi o tom nápade a ja som mu vravela, nech to nerobí. Prečo vyťahovať zbraň, prečo?" tragédiu komentovala teta mladého Ruiza, ktorý chcel kontroverzným videom prilákať viac divákov.  

Iba 19-ročná Monalisa Perez strelila pred ich domom poloautomatickou pištoľou 50 Desert Eagle z bezprostrednej blízkosti. Verili, že encyklopédia s tvrdou väzbou, ktorá Ruizovi kryla hruď, strelu zastaví. Incident, ktorý snímali dve nainštalované kamery, sledovalo živo asi 30 tisíc ľudí, vrátane trojročného dieťaťa oboch partnerov. "Milovali sa, bol to len hlúpy žart, ktorý sa zle skončil," dodala teta Claudia Ruiz.

Aj sused mladého páru Wayne Cameron prizeral celej udalosti, potom ale musel ísť dnu, lebo neuniesol pohľad na to, ako tam všetci kričia a plačú. Podľa slov mladej mamičky to nebol jej nápad, ale práve Ruizov. Uviedla to ešte pred celým incidentom na svojom profile, kde tiež napísala, že pôjde o najnebezpečnejšie video, aké bolo kedy natočené. 

https://twitter.com/MonalisaPerez5/status/879459393145888768

Pár si založil vlastný videokanál na YouTube v marci tohto roku. Chceli svetu ukázať, ako žijú tínedžerskí rodičia. Monalisa vo videu z minulého týždňa povedala, ako je šťastná, že má svojho muža doma. V septembri má porodiť ich druhé dieťa, uvádza český portál novinky.cz.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy