Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Žena nechala v aute 4-mesačné dieťa, zlodej jej ho zatiaľ ukradol
Zdielať na

Žena nechala v aute 4-mesačné dieťa, zlodej jej ho zatiaľ ukradol

FLORIDA / Neznámy muž ukradol za bieleho dňa auto, v ktorom sedelo niekoľkomesačné bábätko. Vystrašená žena sa zlodeja pokúsila zastaviť, no neúspešne. Incident zachytila priemyselná kamera.

Mladá žena z Floridy prežívala najhoršie chvíle v živote. V aute, ktoré zaparkovala pred obchodom, nechala v sedačke štvormesačné dieťa. "Išla som zaplatiť účet. Dcérka spala. Kľúče som mala pri sebe v kabelke," hovorí Angie, matka dieťaťa. Kamera zachytila ako do odomknutého auta naskočil neznámy muž a chcel ujsť. V tej chvíli sa za ním rozbehla matka dieťaťa. "Kričala som naňho, aby vypadol z môjho auta. Odrazu otvoril dvere, ale potom ma odhodil a ušiel," opisuje desivú situáciu matka.

Zúfalá žena privolala políciu. Strážnici začali pátrať po kradnutom vozidle. Našťastie zlodej vozidlo aj s bábätkom odstavil pri ceste. Ľudia si všimli auto a vnútri našli bábätko. Bolo a je v poriadku. Žena priznáva, že urobila chybu. Sama sa snažila zlodeja zastaviť, ale nakoniec to vzdala, pretože by ju prešiel. "Prosím všetkých, aby v aute nenechávali malé dieťa. Ani na sekundu. Nestojí to za to," dodala. Polícia po zlodejovi stále pátra.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy