Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
VIDEO: Chlapec kradol, za trest mu hanlivo potetovali čelo
Zdielať na

VIDEO: Chlapec kradol, za trest mu hanlivo potetovali čelo

SAO PAOLO / Pokus ukradnúť bicykel zrejme 17-ročný mladík veľmi rýchlo oľutoval. Prichytil ho pri tom sused majiteľa a rovno ho k nemu odviedol. Muž je profesionálnym tatérom a rozhodol sa mladík kruto potrestať. Na čelo mu vytetoval hanlivé slová.

Umelecký tatér Maycon Wesley Carvalho dos Reis z brazílskeho Sao Paola už zrejme svoju pomstu ľutuje. Za týranie ho totiž zatkli policajti, keď sa začalo internetom šíriť video, ako vystrašenému mladíkovi tetuje hanlivé slová priamo na čelo, uvádza denník Daily Mail. Za to, že sa mu pokúsil ukradnúť bicykel, by mal až do smrti nosiť na čele slová: "Som zlodej a zúfalec"

​Jeho sused nahral celú akciu na mobil. Odovzdaný a vydesený mladík absolvoval bez protestov bolestivú procedúru. Zo záber sa javí, že nie je v poriadku, čo potvrdila jeho rodina, ktorá chlapca na videu spoznala. Už ako dieťa mal problémy s učením a aktuálne je závislý od drog. Z domu odišiel 31. mája a zatiaľ ho polícia nenašla.

Pre týranie zatkli nielen tatéra, ale aj suseda, ktorý chlapca chytil a celú akciu nahrával na mobil. K činu sa priznali, no dodali, že chlapca potom nechali ísť. Obhajovali sa, že mu len chceli dať lekciu a aj ho za pokus o krádež potrestať

Muž, ktorý chlapca pozná už od detstva, rozbehol zbierku peňazí na odstránenie tetovania a liečbu mladíka. Cieľovú sumu za pár dní dosiahol. Ostáva už len nájsť potetovaného chlapca.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy