Jasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Matka prinútila svoje tri deti k intímnemu styku, video zdieľala
Zdielať na

Matka prinútila svoje tri deti k intímnemu styku, video zdieľala

Archívna reportáž

NEWCASTLE / Žena z Austrálie je obvinená zo sexuálneho zneužívania vlastných detí. Priznala sa k takmer 30 prípadom styku s maloletými. Zvrhlé momenty zachytila na video a poskytla pedofilnej internetovej sieti.

Žena je matkou troch detí, pričom jedno má menej ako 10 rokov, druhé menej ako 14, a tretie ešte nemá 16 rokov, píše austrálsky denník The Herald. S najmladším dieťaťom malo prísť k styku aspoň sedemkrát. Zvrhlej matke hrozí za nechutný zločin doživotie. 

Videami styku so svojimi deťmi minimálne päťkrát prispela na internetovú stránku pre pedofilov. Matku zatkli po medzinárodnom love na osobu z videa, pričom sa podarilo identifikovať zneužívané dievča. Od toho momentu netrvalo dlho, kým zistili, že deti zneužíva ich vlastná matka. Pri identifikácii pomohol aj jej akcent. "Internet ponúka mnoho príležitostí pre pedofilných páchateľov, aby si dieťa vyhliadli a spojili sa inými páchateľmi, no rovnako ponúka aj príležitosť pre políciu, aby ich odhalila a našla," uvádza v oficiálnom stanovisku polícia Newcastle. 

Pozrite si archívnu reportáž o úspešnom zásahu policajtov v inom prípade pedofilného gangu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy