Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Cyklistu po páde museli ratovať záchranári. Nehodu vyšetruje polícia
Zdielať na

Cyklistu po páde museli ratovať záchranári. Nehodu vyšetruje polícia

BRATISLAVA / Nie len pri nehode v aute sa dá poriadne dokaličiť. Túra na bicykli sa pre staršieho muža skončila nehodou. Cyklistu po vážnom páde museli ratovať bratislavskí záchranári, ktorí ho s ťažkými zraneniami previezli do nemocnice.

K vážnej nehode staršieho cyklistu prišlo v bratislavskej Rači v popoludňajších hodinách. Muž sa mal bicyklovať po jednej z ciest, ktorá vedie do lesa nad Peknou cestou. Zatiaľ z nezistených príčin mal starší 62-ročný muž, ktorý išiel dole kopcom začať z ničoho nič brzdiť. A to sa mu nevyplatilo. Muž po páde zostal na zemi zranený. Privolaní záchranári muža ošetrili a ihneď ho previezli do nemocnice.

"Privolaní záchranári muža na mieste ošetrili a následne ho s ťažkými poraneniami hlavy previezli do nemocnice na Kramároch," ozrejmil hovorca záchranárov, Boris Chmel. 

Z akého dôvodu muž z bicykla spadol a ťažko sa zranil vyšetrujú.

"Presné príčiny, okolnosti ako aj miera zavinenia sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania," povedala policajná hovorkyňa, Lucia Miháliková. 

Polícia apeluje na všetkých cyklistov aby si na cestách dávali pozor a dodržiavali pravidlá.

"Cyklisti ako nemotoroví účastníci cestnej premávky sú povinní plne sa venovať vedeniu bicykla a sledovať situáciu v cestnej premávke," doplnila Miháliková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy