Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Policajta napadol nožom, oslavoval tak tehotenstvo svojej družky
Zdielať na

Policajta napadol nožom, oslavoval tak tehotenstvo svojej družky

HUNCOVCE / Originálne oslavy tehotenstva svojej družky má za sebou 21-ročný Marian z Huncoviec. Tak sa tešil na svojho prvého potomka, že rozbíjal nábytok, zaútočil nožom na svojho otca a následne aj na policajta. Miestni napriek tomu tvrdia, že mladý muž je dobrý človek.

Mladý Marián nezostal len pri rozbíjaní zariadenia v skromnom príbytku. Vzal do rúk nôž a zaútočil na svojho otca. Jeho družka tvrdí, že to urobil od radosti, pretože mu oznámila, že je tehotná. "On pil, pretože oslavoval. Prišla som k nemu a dal mi nôž do ruky," vysvetľuje Mariánova družka, Simona.  

Rodičia sa už začali báť o svoj život a tak zavolali policajtov. Hliadka sa napokon stala súčasťou svojských osláv ešte nenarodeného dieťaťa. "Po príchode hliadky na miesto mladý muž práve vyhadzoval vchodové dvere z domu a vykopol zárubňu vchodových dverí. Keď uvidel policajtov, vbehol do domu a vyšiel s nožom v ruke a začal sa policajtom vyhrážať." povedal hovorca KR PZ v Prešove, Daniel Džobanik. 

Policajt sa vybral do auta po vysielačku, v tom na neho Marián zaútočil. Zasiahla pozorná kolegyňa, keď varovala svojho kolegu a ten sa stihol ubrániť. 

Podľa miestnych je dobrý človek

"Policajt za použitia hmatov a chmatov muža spacifikoval a dal mu putá," vysvetľuje Džobaník. 

Marián nemá zápis v registri trestov a tento útok bol jeho prvou skúsenosťou s porušením zákona. Po útoku na policajta mal v dychu takmer 2 promile. Miestni sa zhodli na tom, že mladý muž je za triezva veľmi dobrý človek. 

"Marián je dobrý človek, ja s ním žijem, on nebil ani ženu," povedala družka Simona. 

"Vyšetrovateľ obvinil mladíka zo zločinu útoku na verejného činiteľa a spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie," povedal Džobaník. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy