Skoro jasno
19°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Motorkári si mysleli, že ich oblievajú kýblami s vodou, pravda bola inde
Zdielať na

Motorkári si mysleli, že ich oblievajú kýblami s vodou, pravda bola inde

PRIEVIDZA / Na sociálnych sieťach sa objavila správa, že v obci Čereňany v prievidzkom okrese sa jeden z miestnych obyvateľov zabáva netradičným spôsobom. Na okoloidúcich motorkárov údajne vylieval vodu. Žena, ktorá išla okolo jeho domu na motorke, vraj dostala priamy zásah. Našťastie sa jej podarilo bezpečne zastaviť. 

Na motorkárku čakalo v zákrute v Čereňanoch nepríjemné prekvapenie. Podľa svedkov ju prúd vody zasiahol v momente, ako prechádzala popri betónovom múre v centre dediny. "Tú motorkárku voda trafila od prilby až po topánky," povedal motorkár Drahomír Hrkal. "My nemáme stierače na prilbách, ani na štítoch, samozrejme nás to oslepí a môže sa niečo stať," povedal motorkár Karol Remeník.

Štáb TV JOJ sa vybral na inkriminované miesto a majiteľovi položil otázku, prečo oblieva okoloidúcich motorkárov. Podľa majiteľa domu má všetko na svedomí jeho kamarát, ktorý skákal do bazéna. "On tresol ústami dole na vodu a tá vyšplechla von. Ja by som si nedovolil na motorkárov kýble vylievať," povedal majiteľ domu. Muž prisľúbil, že bazén posunie ďalej od plotu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy