Jasno
11°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Hádka o ženu sa skončila vraždou
Zdielať na

Hádka o ženu sa skončila vraždou

ŽELIEZOVCE / Štyridsaťsedemročný muž prišiel za družkou a jej milenec ho pripravil o život. Vražda sa stala v opustenom objekte v Želiezovciach. Marek Petra podľa polície bodol nožom. Telo následne zapálil, hodil do šachty a zahádzal stavebným odpadom. Policajti spolu s hasičmi telo muža vyslobodzovali dlhé hodiny.

Páchateľ sa telo soka pokúšal spáliť, nakoniec ho hodil do šachty a zasypal stavebným odpadom. V utorok večer po niekoľkých hodinách policajti spolu s hasičmi telo vytiahli von. Muž mal bodnú ranu. Štyridsaťšedemročný Peter bol niekoľko dní nezvestný. "Poobede som mu volal, čakal som ho a už mal vypnutý telefón," povedal jeho brat. Policajti prehľadávali areál, kde sa mala zdržiavať mužova družka.

Telo je momentálne na pitve. Krátko na to policajti vypočuli aj podozrivého 28-ročného Mareka. Ten popísal potýčku ako spor o ženu, ktorá bola svedkom hádky. Marek potom v hneve bodol Petra a zbavil sa tela. Vyšetrovateľ vedie v tejto veci trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. Polícia vkonáva ďalšie procesné úkony a zabezpečuje dôkazy. 

Súvisiace články