Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Z auta ostala po nehode len polovica. Vodička náraz neprežila
Zdielať na

Z auta ostala po nehode len polovica. Vodička náraz neprežila

BOLERÁZ / V pondelok okolo obeda prišlo medzi obcami Boleráz a Bíňovce k tragickej dopravnej nehode. Čelne sa zrazili osobné vozidlo a kamión.

Hasiči  zasahovali pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na štátnej ceste č. I/52 medzi obcami Boleráz a Bíňovce. Čelnú zrážku neprežila vodička osobného vozidla, ktorá na mieste svojim zraneniam podľahla. Podľa slov šokovaného kamionistu, vodička vošla z ničoho nič do protismeru a rútila sa priamo na kamión. "Normálne sem išiel, vidím pani normálne vo svojom pruhu, zrazu mi prebehne do protismeru a vidíte, že už som sa hneď nestačil zrážke vyhnúť," opisoval príšernú nehodu 54-ročný kamionista. 

Muž bol v obrovskom šoku a ťažko hľadal cez slzy slová. Aby zabránil zrážke, nasmeroval niekoľko tonový kamión k priekope, no ani to zrážke nezabránilo. Žena zostala uviaznutá v zdemolovanom aute a pomôcť jej už nedokázali ani záchranári. Hasiči vykonali na havarovaných vozidlách protipožiarne opatrenia a následne zachytávali unikajúce palivo z kamióna. Pri udalosti zasahovalo 8 trnavských hasičov s 3 kusmi hasičskej techniky. Cesta bola až do 17. hodiny uzatvorená, policajti dopravu odkláňali cez okolité obce. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy