Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Matka tvrdo zaspala po nočnej, dcéra (4) zatiaľ odišla z bytu
Zdielať na

Matka tvrdo zaspala po nočnej, dcéra (4) zatiaľ odišla z bytu

RUŽOMBEROK / Minúty obrovského strachu prežila mladá mamička v Ružomberku. Išla si zdriemnuť po nočnej, no keď sa zobudila, zistila, že z bytu zmizla jej 4-ročná dcérka. Dievčatko vyšlo na ulicu. Našťastie si ho všimli okoloidúci a tak mal výlet malej tuláčky šťastný koniec.

Dieťa sa túlalo samé po ulici neďaleko centra. Do kvetinárstva ho priviedla neznáma žena, ktorej dievčatko povedalo, že sa stratilo. "Ona ho nechala tu, odišla preč a nám ostalo dievčatko. Bola v čižmách ale mala také letné šatôčky, tak sme si mysleli, že len odniekiaľ zo záhrady vybehla alebo že sa rozbehla za nejakým psíkom, ako to deti robia," hovorí kvetinárka Miroslava.

Kvetinárkam povedalo dievčatko len to, čo žene, ktorá sa ho na ulici ujala, že sa volá Kristínka a že má 4 roky. Napriek tomu, že dievčatko bolo zhovorčivé, kvetinárky sa od neho už oveľa viac nedozvedeli. Na miesto prišila hliadka mestských policajtov, ktorých medzičasom kontaktovala aj matka dievčaťa. 

Policajti malú tuláčku odviedli priamo na oddelenie štátnej polície, kde ju už čakala jej na smrť vystrašená mama. Dievčatko podľa nej využilo chvíľu, keď spala po nočnej a nepozorovane vyšlo z bytu, ktorý je od kvetinárstva vzdialený asi 200 metrov. Policajti ženu upozornili, aby byt v budúcnosti lepšie zabezpečila. Výlet malej Kristínky sa tak, našťastie, vďaka všímavosti okoloidúcich ľudí zaobišiel bez následkov a mal šťastný koniec.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy