Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vodiča oslepilo slnko, zrazil policajta na motorke
Zdielať na

Vodiča oslepilo slnko, zrazil policajta na motorke

SOBRANCE / Neďaleko Sobraniec došlo podvečer k vážnej dopravnej nehode. Vodič auta sa vracal domov z práce, keď si pri odbočovaní vraj nevšimol oproti idúceho motorkára. Podľa jeho vlastných slov ho oslepilo slnko. Motocyklistovi museli prísť na pomoc aj leteckí záchranári. Podľa zistení redaktorky TV JOJ, zranený 38-ročný muž pracuje ako policajt v Sninskom okrese.

Príčinou nehody bolo zrejme nedanie prednosti v jazde. Vodič osobného auta vrazil na križovatke do motorkára. Mladý muž ostal po nehode ležať na ceste. Prvú pomoc mu podala zdravotná sestra z auta, ktoré išlo náhodou okolo. Podľa jej slov bol motocyklista pri vedomí a komunikoval. Sťažoval sa však na silnú bolesť chrbtice. Na mieste zasahovali až dve posádky záchranárov. Zakrátko im už na pomoc prileteli aj leteckí záchranári.

Vodič z osobného auta sa pri nehode nezranil. Túto cestu pozná takmer naspamäť, keďže po nej takmer dennodenne jazdí. Jeho manželka si nevedela vysvetliť, ako vôbec mohlo k nehode dôjsť. "Môj manžel chodí šesťdesiatkou, ide teraz z práce domov, unavený po celom dni. Ja dám za svojho manžela ruku do ohňa," obhajovala muža jeho manželka. 

Policajti alkohol u ani jedného z vodičov nezistili. Presnú príčinu nehody vyšetrujú.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy