Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Muž pri detskom ihrisku ohrozoval dieťa palicou
Zdielať na

Muž pri detskom ihrisku ohrozoval dieťa palicou

Archívne video

BRATISLAVA / Neznámy muž sa na sídlisku v Bratislave v blízkosti detského ihriska vulgárne vyhrážal deväťročnému chlapcovi. Následne sa na neho zahnal palicou, na čo priskočil otec chlapca. Tridsaťsedemročný Peter nešetril ani jeho.

V pondelok o piatej popoludní sa na Farského ulici odohral nepríjemný incident, keď Peter napadol maloletého chlapca a jeho otca palicou.

Spočiatku vulgárne nadával a vyhrážal sa. Potom, ako sa s palicou zahnal po chlapcovi, otec v obavách, že by mohol ohroziť ich zdravie a život, kontaktoval políciu. Podozrivého muža onedlho zadržali a umiestnili v cele policajného zaistenia. 

"Povereným príslušníkom Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V bolo vznesené obvinenie z trestného činu nebezpečného vyhrážania 37-ročnému Petrovi R. z Bratislavy," informoval hovorca policajného zboru Michal Szeiff.

Podľa miestnej obyvateľky je tento muž známa firma. V tejto lokalite mal totiž vyčíňať už viackrát. A palica má byť jeho hlavný nástroj. Okrem toho svojim nevhodným správaním má miestnych ľudí otravovať aj v noci. 

Petrovi v prípade preukázania viny hrozí väzenie na šesť mesiacov až tri roky. Fakt, že útočil na bezbranné dieťa mu môže byť priťažujúcou okolnosťou. Ide totiž o chránenú osobu. Rodičia by mali byť vždy nablízku svojim deťom. Prípadov, kedy boli deti napadnuté na ulici neznámymi ľuďmi, je stále veľa.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy