Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Po náraze letelo auto vzduchom vyše 20 metrov
Zdielať na

Po náraze letelo auto vzduchom vyše 20 metrov

VRÚTKY / Medzi Vrútkami a Lipovcom sa večer zrazili dve osobné autá. Jedno z nich letelo vzduchom asi 20 metrov. Jeho vodiča museli z auta vytiahnuť hasiči. Na miesto sa ponáhľali až dve posádky profesionálov a aj obecní hasiči zo Sučian. Nehodu totiž ohlásili ľudia s tým, že auto, v ktorom je vodič, začína horieť.

Vodič Juraj mal obrovské šťastie, keď zišiel z cesty a len o pár centimetrov minul dva hrubé stromy. Jeho Mercedes, ktorý sa zrazil so starším Golfom, po náraze do bočnej strany auta  prerazil zvodidlá a auto letelo vzduchom asi 20 metrov. V krovinatom poraste zostalo prevrátené na streche, horieť ale našťastie nezačalo. Juraja však museli zo zdemolovanej kabíny vytiahnuť až  hasiči.

"Sťažoval sa na bolesti v oblasti chrbtice," povedal o prekvapivo len ľahkých zraneniach vodiča veliteľ zásahu HaZZ Martin, Jozef Genšor. Dostať zdemolovaný vrak späť na cestu nebolo jednoduché. Hasiči museli vytiahnuť motorové píly, odstrániť krovie a až potom dostala Mercedes odťahová služba  späť na cestu. Ako sa vlastne nehoda stala zatiaľ nie je jasné, posádka staršieho Golfa zhovorčivá nebola. Tvrdili však, že mladý vodič šiel veľmi rýchlo: "On musel ísť veľmi rýchlo, keď preletel cez zvodidlá".

Súvisiace články

Najčítanejšie správy