Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Skokom zo žeriava chcel muž ukončiť svoj život
Zdielať na

Skokom zo žeriava chcel muž ukončiť svoj život

BRATISLAVA / V piatok večer museli policajti a hasiči zasahovať pri neobvyklom prípade. Muž sa rozhodol skoncovať so životom a vyliezol na vrch žeriava, odkiaľ chcel skočiť. Policajný vyjednávač ho z hasičskej plošiny prehováral, aby si to rozmyslel. Úspešne.

Incident sa odohral o pol deviatej večer na Štúrovej ulici v Malackách, kde sa vysoko na ramene žeriava nachádzal asi 50-ročný Martin, ktorého, zdá sa, omrzel život. "Vyliezol tam, preliezal a stále vykrikoval na ženu, na policajtov, že žena spáva so všetkými do radu," hovorí obyvateľka ulice. Ďalším dôvodom malo byť, že ho držali na polícii a zbili pre nič za nič. 

Podľa zdroja blízkeho polícii, muž mal prísť na policajné oddelenie na bicykli, pod vplyvom alkoholu. Na policajnej stanici sa mal správať agresívne. "Bol na Obvodnom oddelení v Malackách predvedený 50-ročný muž za účelom podania vysvetlenia k priestupku proti majetku a priestupku proti bezpečnosti a plynulosti v cestnej premávke. Donucovacie prostriedky voči mužovi použité neboli," informuje hovorkyňa policajného zboru Lucia Mihalíková.

Na mieste boli okrem policajtov aj záchranné zložky a Martinova žena. Z hasičskej plošiny potom policajt nadviazal s mužom komunikáciu. Tá mala šťastný koniec. "Po takmer 2,5 hodinovom vyjednávaní muž od svojho zámeru upustil a krátko pred polnocou zišiel po rebríku žeriava na zem," informuje hovorkyňa policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková. 

Muža následne odovzdali do rúk záchranárov. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy