Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dôchodca dostal šmyk a dodávke vošiel pod kolesá
Zdielať na

Dôchodca dostal šmyk a dodávke vošiel pod kolesá

NÁLEPKOVO / Dôchodca si potreboval ísť do Spišskej Novej Vsi kúpiť skrutky. Mokrá cesta v zákrute si ale vybrala svoju daň a narazil do dodávky. Paradoxom tejto situácie bolo že, dôchodca chcel ísť na nákup páve do obchodu, s ktorého služobným autom sa zrazil.

Nehode predchádzal nepríjemný šmyk na ceste. Nálepkovčana za zákrutou stiahlo na krajnicu, chcel sa vrátiť na cestu, ale keď strhol volant, nasledoval šmyk a silný náraz. 

Napriek tomu, že nehoda vyzerala katastroficky, našťastie sa nikomu nič vážne nestalo. Náraz s dodávkou smeroval do pravej prednej strany. Dôchodca iba zázrakom nemal v aute aj svoju manželku. "Dá sa tak povedať, že bolo to šťastie, že nebol spolujazdec, lebo pravá strana osobného vozidla je značne zdeformovaná," zhodnotil situáciu veliteľ zásahu Peter Laznia. 

Z nehody si dôchodca odnesie pár zranení. "Pacient je hospitalizovaný na chirurgii s trieštivou zlomeninou pravého predlaktia, zlomeninou ľavej kľúčnej kosti a tržnou ranou na hlave. Jeho stav je však stabilizovaný, mimo ohrozenia života," informoval Tomáš Kráľ, hovorca siete nemocníc. Šofér dodávky mal narazenú ruku, ktorú mu po nehode ihneď ošetrili.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy