Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nezvestné 12-ročné dievča našli, jej vysvetlenie zaráža
Zdielať na

Nezvestné 12-ročné dievča našli, jej vysvetlenie zaráža

BANSKÁ BYSTRICA / V piatok TV JOJ odvysielala reportáž o nezvestnom 12-ročnom dievčati z okresu Veľký Krtíš. Mladú Magdalénu sa podarilo vypátrať.

Magdaléna zmizla vo štvrtok ráno aj so svojou kamarátkou, polícia po nej vyhlásila pátranie. "Dvanásťročná dievčina bola vypátraná v Bratislave. Je v poriadku a včerajším dňom bolo pátranie zrušené," povedala hovorkyňa KR PZ Banská Bystrica Petra Kováčiková. 

Mladé dievča má v opatere krstná mama, ktorá ho má zverené do starostlivosti. Žena prosí odborníkov o radu. "Už sme oslovili aj pani psychiatričku, aj sociálne odbory, aby nám pomohli, ako konať ďalej," povedal krstná mama. Dievča si neuvedomuje vážnosť situácie. "Jej slová boli také, že načo sme volali policajtov, že oni by sa vrátili domov," povedala krstná mama.

Spolu s 14-ročnou kamarátkou Petrou sa najprv túlali po Veľkom Krtíši a neskôr sa vybrali do Bratislavy za jej priateľom. "Bol dosť prekvapený a keď sme mu povedali, že po nás pátra polícia, tak bol dosť nahnevaný," povedala Magdaléna.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy