Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Povodne vzali život dvom mužom
Zdielať na

Povodne vzali život dvom mužom

Archívne video

OCHODNICA, HVOZDNICA / Dvaja muži sa v dedine Ochodnica (okr. Kysucké Nové Mesto) v piatok večer rozhodli umyť auto v potoku. Jednému sa to stalo osudným. Druhý život vyhasol v obci Hvozdnica.

Terénne auto začala voda po chvíli unášať. Jeden muž z auta stihol vyskočiť na strom na brehu. Hoci sa druhému snažil pomôcť, zachrániť sa mu ho nepodarilo. V sobotu ráno potok telo 59-ročného muža vyplavil. Podľa informácií televízie JOJ ide o bezdetného, slobodného Jaroslava. Ladislava, ktorý prežil, záchranári večer previezli do nemocnice.

"Jedna osoba vystúpila, kde sa chytila konárov, druhá už v podstate vystúpila, ale stiahol ju prúd," opisuje situáciu veliteľ DHZ Zdenko Žabka.

SITA

​Smrť si počkala aj na 56-ročného muž z Hvozdnice. "V piatok 28. apríla pred 17:00 hodinou v obci Hvozdnica, okres Bytča bol vo vode miestneho potoka nájdený 56-ročný muž (z okresu Bytča), ktorého sa, žiaľ, aj napriek snahe záchranárov už nepodarilo oživiť. Obhliadajúci lekár za účelom zistenia presnej príčiny smrti muža nariadil zdravotno-bezpečnostnú pitvu," informuje hovorca Krajského riaditeľstva v Žiline, Radko Moravčík. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy