Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Kamión vpálil do budovy autoservisu
Zdielať na

Kamión vpálil do budovy autoservisu

PREŠOV / V Prešove v piatok krátko popoludní havarovalo nákladné auto. Vpálilo do budovy autoservisu, kde boli v tom čase šiesti zamestnanci. Práve mali poradu, keď im do skladu cez múr prerazila kabína nákladného auta.

Po veľkom náraze preľaknutí zamestnanci vybehli von z autoservisu. Úplne ich šokovalo, čo videli. Bočná stena bola zdemolovaná  približne v dva a pol metrovej výške. Vodič s kabínou prerazil múr a prebúral sa až do skladu autoservisu. 

Záhadná nehoda

"29 ročný vodič sa pravdepodobne plne nevenoval vedeniu vozidla, vyšiel na chodník a narazil do budovy," informuje hovorca policajného zboru Prešov, Daniel Džobanik. Prekvapený bol aj sám vodič, v celej veci nemá úplne jasno. "On je v kabíne a hovorí, že si nič nepamätá," spomína na udalosti priamo po nehode Mária Žembová, vedúca prevádzky. Ona a ďalší jej kolega sedeli ako zvyčajne v kancelárii za stolom. Tá je hneď vedľa skladu, kde teraz majú dieru v stene, rozhádzaný tovar a časť kabíny. Dokopy sa v budove nachádzalo šesť ľudí. 

Na miesto dorazili aj hasiči, ktorý preverili bezpečnosť po havárii. "Vykonali sme protipožiarne zabezpečenie vozidla, skontrolovali sme budovu, či sa niekto nenachádza v sklade pod regálmi," informuje veliteľ zásahu, Ľubomír Toďor. Celková škoda bola vyčíslená na 20 tisíc eur. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy