Skoro jasno
18°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Sofinka, ktorej ukradli bicykel, ďakuje ujom policajtom
Zdielať na

Sofinka, ktorej ukradli bicykel, ďakuje ujom policajtom

BRATISLAVA / V pondelok sa dvaja neznámi muži vlámali do jednej z bytoviek na Legionárskej ulici v Bratislave a ukradli bicykel 5-ročnej Sofinke. Tá drzých zlodejov prosila, aby jej ho vrátili. Ešte len v sobotu sa naučila bicyklovať a hneď jej túto radosť niekto vzal. Neodradila ich ani bezpečnostná kamera, ktorá bola nad vchodom do bytovky.

Po troch dňoch sa polícii podarilo dolapiť jedného z páchateľov. Čiastočne pomohlo aj zverejnenie videa, ktoré zavalilo internet. Hneď sa spustila lavína informácii nielen o totožnosti páchateľov. "Cez sociálne siete mi písali, dokonca sa niekoľko rodín ponúklo, že Sofinke dajú bicykel," hovorí mamička.

34-ročného Roberta, ktorý mal v pondelok kradnúť, polícia už vypočúvala. Za svoj čin môže sudca zlodeja poslať za mreže na dva roky. Zhovorčivé dievčatko však malo najväčšiu radosť zo správy, že policajti okrem páchateľa majú aj jej bicykel a čoskoro jej ho odovzdajú. 

​Sofinka sa opäť usmieva a teší sa, kedy si sadne na svoj nový bicykel. Svojim hrdinom poslala aj pusu. "Ďakujem, ujovia policajti a veľmi vás ľúbim za to," odkazuje 5-ročné dievčatko policajnému zboru. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy