Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Marek po oslave menín sadol do auta, haváriu neprežil
Zdielať na

Marek po oslave menín sadol do auta, haváriu neprežil

ZVOLEN / Marek v utorok večer oslavoval so spolužiakmi svoje meniny. Z oslavy si to namieril rovno za volant svojho auta. Jeho jazda sa skončila tragédiou.

Kedy presne Marek havaroval vyšetrujú policajti. Z oslavy mal odísť niečo po polnoci. Potom ho už nikto nevidel. Zdemolované auto niekoľko metrov pod hlavnou cestou pri vjazde do Zvolena, našiel náhodný okoloidúci. Auto bolo prevrátené na streche. Najskôr si všimol zvalené zábradlie a stopy po pneumatikách. Telo 25-ročného vodiča ležalo na zemi, uväznené pod vrakom auta.

"Vodič bezprostredne po nehode ostal zakliesnený v prevrátenom vozidle. My sme vodiča vyprostili pomocou hydraulického náradia," opisuje udalosť veliteľ zásahu hasičov, Ľubomír Uhrín.

Podľa polície nebol mladý študent pripútaný, čo bolo dôvodom tragického konca. Z vozidla ho vymrštilo a následne ho auto pritlačilo, ostatné zranenia neboli také vážne. Po príchode záchranárov už nejavil známky života. "Záchranári po príchode na miesto žiaľ už len mohli skonštatovať, že mladý muž utrpel viaceré poranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom," informoval hovorca záchrannej služby, Boris Chmel . Polícia pre TV JOJ potvrdila, že Marek mal v tele takmer 2 promile alkoholu. Na mieste bol aj znalec z odboru cestnej dopravy, ktorý bude bližšie skúmať okolnosti nehody. 

Vysokoškolák Marek je už šestnástou tohtoročnou obeťou dopravnej nehody v Banskobystrickom kraji. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy