Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Žena, ktorá sa odhalila pred policajtmi, tak nespravila po prvýkrát
Zdielať na

Žena, ktorá sa odhalila pred policajtmi, tak nespravila po prvýkrát

BRATISLAVA / Pred pár dňami sa internetom šírilo video z policajnej kontroly, ktorá sa skončila prekvapením. Vodičku rozčuľovala policajná kamera. Vyzliekla sa a policajtom ukázala doslova všetko, aj svoje intímne partie. Nie je to pritom po prvýkrát, čo pred kamerou predviedla divadlo.

Netradiční záver policajnej kontroly sa odohral pred hobby marketom v Bratislave. Auto stálo neoprávnene na vyhradenom mieste. Z prejednávania priestupku sa však stalo napokon divadlo, ktoré zachytila policajná kamera. Video uniklo na internet, kde sa stalo hitom. To však bude napokon znamenať problém pre človeka, ktorý záznam "vyniesol" a poskytol. K dispozícii ho totiž mali mať len policajti.

Priestupok sa nakoniec podarilo prejednať a vodička musela aj fúkať. Nie je to však po prvý krát, keď ju prítomnosť kamery povzbudila k akcii. Štáb TV JOJ sa s ňou stretol už v roku 2015, keď išiel spolu s hliadkou PMJ na kontrolu nechválne známeho bratislavského "pentagonu". "Mňa kameruj, ja sa s tebou budem baviť, ja ti ukážem, uvidíš, to potom bude divákov. Ale áno, čoby nie? Vyzlečiem sa, holá sa ti tam ukážem," takto vtedy vyvádzala žena pred kamerou štábu. Napokon však vyhrážky nesplnila. S túžbou odhaľovať sa by však mala byť opatrná, ak by niekoho pobúrila, mohli by ju obviniť z výtržníctva.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy