Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Opitý vodič zranil spolujazdca
Zdielať na

Opitý vodič zranil spolujazdca

PREŠOV / Mladý vodič šoféroval pod vplyvom alkoholu, vrazil do betónového mostíka pred jedným z rodinných domov. Jeho spolujazdec skončil v nemocnici so zranením chrbtice. Vodič nafúkal takmer dve promile.

Dopravná nehoda sa stala krátko pred polnocou. Vodič osobného auta nezvládol riadenie. Po náraze do betónového mostíka auto odhodilo a zastavilo sa až pred bránou jedného z rodinných domov. "Vodič v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti svojim schopnostiam s vozidlom narazil do betónového mostíka. Vo vozidle ostal zakliesnený 27-ročný spolujazdec Matej," povedala hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Migaľová.

Mladý vodič skončil po dopravnej nehode na policajnom oddelení. Je obvinený z dvoch trestných činov. Jeho kamarát, ktorý sedel na mieste spolujazdca sa bude zo zranení zotavovať niekoľko mesiacov.

"Muž, ktorý bol privezený do vranovskej nemocnice, utrpel pri nehode zlomeninu driekového stavca," povedal hovorca nemocnice Tomáš Kráľ. Obvinený muž je stíhaný na slobode a hrozí mu až 5-ročné väzenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy